Introduktion

Velkommen til Børn & Miljø - en institution med naturprofil. 

Vores gamle villa ligger naturskønt i umiddelbar nærhed af Hundesømosen og Bernstorffsparken.

Institutionen huser pt. 51 børn i alderen 26 uger - 6 år. I vores lille vuggestuegruppe - Musvitterne - er der plads til 12 børn i alderen 26 uger - 3 år. Til denne grupper er der knyttet 2 pædagoger og en medhjælper. Vi har 3 mindre børnehavegrupper, Rødkælkene, Solsortene og Bogfinkerne, som er 3 aldersopdelte grupper. Børnene følges ad med deres jævnalderene, i den tid de går her. Til børnehavegrupperne er knyttet en pædagog og en pædagogmedhjælper.

Vi har en spændende have samt et kreativt naturværksted. Alle børn nyder godt af vores velfungerende madordning, der har eksisteret siden 2011.

Hos os er natur en værdi på lige fod med nysgerrighed, ansvar, humor og rummelighed. Natur er rammen om arbejdet med læreplanstemaerne, hvilket betyder at vi prioriterer et aktivt udeliv - og vægter at vores aktiviteter med børnene tager udgangspunkt i naturen. Vi er medlem af Friluftsrådets Grønne Spirer, og har de sidste 4 år fået tildelt Friluftsrådets Grønne Flag for vores arbejde med børn og natur.

Kom gerne og besøg os. Kontakt os venligst for en aftale.

Børn & Miljø Skovvej 2.

Mail: bhskovvej@gentofte.dk

Telefon: 39612248